Alla inlägg under oktober 2007

ANNONS
Av Malin - 12 oktober 2007 21:49

Daniel var grym (som vanligt) Christoffer och Evelina var också bra! Amanda var en besvikelse!

Skulle jag rösta skulle jag skickat CHRISTOFFER till 72400

ANNONS
Av Malin - 12 oktober 2007 21:33

Jag hann duscha i reklampausen. Nu har jag fixat macka åt Matte medans han går med hunden sen ska han åka och jobba... TRIST!!

Idag har Lisa, Viktor och Ida hälsat på! Fick då en anledning att baka ännu en kladdkaka (bakade en igår också) som vi har ätit av hela dagen.

Imorgon önskar jag mig sovmorgon och fint höstväder! Matte ska nog jaga så jag undrar vad vi ska hitta på. Har ju lite fix kvar att göra ute innan vintern...

Hittade en kul grej idag här Åt vilket håll snurrar hon? Här hemma tyckte jag och Lisa moturs Matte satt alldeles frågande för hon snurrade ju medurs... Hmmm... Åt vilket håll snurrar hon för dig?

Av Malin - 12 oktober 2007 20:17

Har inte skrivit nåt på hela dagen idag... ojojoj!

Nu sitter vi och kollar på Idol och svullar både popcorn och jordnötter! Har en plan att jag ska hinna duscha i nästa reklam paus, för sen åker ju Matte och jobbar. Vill inte stå i duschen om Eddie eller Vilmer skulle vakna! Vem hejar du på? Vem är bäst i kväll? Jag tror Gathania åker, fast jag har ju inte hört alla än...

Av Malin - 11 oktober 2007 21:36

Nåt snökaos har jag inte sett till, men det verkar ha kommit lite på sina håll. Men hur förvånade och överraskade kan man bli?!? Den första snön kommer ju varje år... Förr eller senare!

Matte har åkt för att jobba natt och jag tänker faktiskt gå och lägga mig. Har ju min bok att läsa! Luftslottet som sprängdes. Den går faktiskt lite segare än dom andra, men det kanske är för att jag är tröttare om kvällarna nu än jag nånsin varit. Håller på och vänjer kroppen vid att kliva upp före klockan sju men det går inte så bra...

Av Malin - 11 oktober 2007 08:09

Här kunde man igår kväll läsa att dom varnar för snöKAOS!! Upp till 15 centimeter kunde det komma... Kan det verkligen verkligen bli kaos av det?!?

Av Malin - 11 oktober 2007 08:04

Idag var vi uppe tidigt igen. Vilmer vaknade 6.10 men var på väg att somna om när Matte kom in i sovrummet och letade efter kläder. Då vaknade Eddie också sen var vi uppe! Matte ska sitta på pass idag och konstaterade att han kommer att frysa ihjäl! -4grader är man inte så van vid. Ozzy får vila idag. Vi går en långpromenad på förmiddagen så han får mjuka upp benen lite! Vilmer somnade om nu! Jag tycker ju förståss att det är bättre att sova liiiite längre på morgonen än att sova nu!!!

Av Malin - 10 oktober 2007 22:01

Vi får väll se om det kommer nå snö i morgon. Såg mer ut som att det skulle bli regn nu, men vi får väll se! Blött och blaskigt kan vi nog vara säkra på att det blir!

Nu ska jag duscha sen SOVA!!

I morgon borde jag snöra på mig dessa

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se