Alla inlägg under oktober 2007

Av Malin - 5 oktober 2007 17:56

Mys fredag idag!! Synd bara att Matte jobbar eftermiddag...

Började dagen med en promenad! Så himla skönt. Gick i en timme, sen hem, duscha och äta frukost. Kan inte bli en bättre start på dagen!

Har bara varit hemma resten av dagen! Nu ikväll har jag och Eddie ätit riktigt lyxig fredags mat! Köttbullar och fullkornsmakaroner... Han tycker ju att det är gott i alla fall. Sen myst med chips framför Tvn!

Det som är kvar i påsen tar jag sen i kväll till Idol! Hoppas att båda barnen sussar sött klockan åtta i kväll...

Av Malin - 4 oktober 2007 22:09

Har varit och solat och hälsat på lilla syster! Matte var hemma med barnen så jag behövde bara tänka på mig själv. Ganska skönt faktiskt! Satt och kollade lite på Tv innan jag åkte hem. I morgon ska jag gå en morgon prommis också utan barn! Har tänkt gå en långrunda, får väll se hur dagsformen känns (och mina skavsår...) Skönt att vara ensam och bara gå och filosofera!!

Av Malin - 4 oktober 2007 09:50

Fick sovmorgon i morse... Ända till klockan 8! Lite lyxigt i alla fall! Annars vaknar Vilmer alltid vi 6.15 ungefär. Han vaknade då i morse med men jag lyckades få honom att somna om!

Eddie är ledig i dag så jag ska försöka få i Vilmer lite välling nu sen ska vi gå ut! Det är alldeles blått på himlen, men ganska kyligt! Men det är ju bra att Eddie har nya skor...

Av Malin - 4 oktober 2007 09:30

Idag ska vi svulla kanelbullar!! Bara att börja baka! Tur att jag har det avklarat. Kan bara gå ut och gräva i frysen! Det finns ju ännu ett alternativ. Köp bullar från affärn, men det är inte riktigt rätt!!!

Av Malin - 3 oktober 2007 21:11

Hittade efter mycket om och men dessa höstskor till Eddie! Inga finskor direkt men perfekta till dagis! Blev inte så mycket mer handlat, men jag fick gå och kika lite utan att Eddie flippade ur... Köpte strumpor till mig och Matte! Hittade massor av kläder till mig, men jag får vänta ett tag med att shoppa!

På lördag kommer mina föräldrar hem från Kreta! Både Matte och jag har beställt deo, men ingen parfym denna gång. Jag har så många nu och använder dom inte så ofta nu när man har småbarn! Misstänker att dom har köpt lite gotta också! Ska nog åka dit och hälsa på på söndag!

Tänkte hälsa på syrran nu i kväll, men vi kom hem så sent från Valbo. Jag hade tänkt passa på att sola men får vara blek ett tag till. Kanske åker dit i morgon kväll om jag orkar...

Nu ska jag duscha sen krypa till kojs och läsa! Rena sängkläder... Härligt!!

Av Malin - 2 oktober 2007 22:03

Sitter här vid datorn och slöar. Borde gå och lägga mig, har ju en bra bok att läsa. Den sista i serien av Stieg Larsson - kommer inte på nu vad den heter också orkar jag inte titta efter...

Hittade halsband jag vill ha här

Detta från One of a kind, men det är inte riktigt min prisklass...

Nu ska jag göra i ordning till morgondagen sen SÄNGEN!!!

Av Malin - 2 oktober 2007 12:57

... hittar du här

Av Malin - 2 oktober 2007 12:53

Till Vilmer

Till Eddie

Ovido - Quiz & Flashcards