Alla inlägg under oktober 2007

Av Malin - 21 oktober 2007 11:31

Nu har vi varit ute på en promenad också har jag dammsugit. Nu ska jag fixa mat till mig och Eddie. Han har beställt pannkaka... Undrar vad vi ska hitta på att äta ikväll då?!?

Blev inge Valbo i alla fall. Kanske nån annan dag i veckan... I morgon ska jag försöka få med Matte till Sandviken och köpa en Fox huvis kanske...

Av Malin - 20 oktober 2007 22:24

sitter och funderar på vad vi har att göra i morgon. Matte jobbar ju hela dagen... Har ju lite smågrejor som jag skulle behöva handla. Ska man orka pallra sig till Valbo?!? Har inte så mycket vi måste göra här hemma. Tvättkorgon är fortfarande översvämmad men det verkar som att vi får leva med det... Jag tvättar och tvättar, men det bara fylls på hela tiden.

En skaplig promenad ska det bli på morgonen i alla fall!

I veckan verkar det som att det skulle kunna bli lite soligt, men kallt! Härliga höstdagar hoppas jag på!!

Av Malin - 20 oktober 2007 22:15

Det innebär lördagsgodis!! Jag åt mitt igår... Mmmmm!! Tack Matte!

Det blev lite hemma hos Micke och Anna i Falun också. Vi var ju bjudna dit idag på smörgåstårta och det var gott!! Hann med en sväng på stan först även fast det tog lång tid innan vi kom hemifrån jag och barnen. Blev inte så mycket shopping som jag hade tänkt mig. Så svårt att ta sig fram med dubbelvagnen. Det här köpte jag! Ska rensa pormaskar...

Av Malin - 19 oktober 2007 18:04

Vi har nyss käkat och nu myser jag med Eddie vid Tvn. Dricker cola och äter jordnötter!! Matte är ute i garaget men förhoppningsvis så kommer han in sen så jag får mysa med honom när det blir Idol!! Matte handlade mat när han åkte hem från jobbet och köpte en chokladkaka till mig. Tror det blir den till Idol... Mmmmmm...

Av Malin - 18 oktober 2007 21:52

Läste i min nya bok och tyckte det här såg intressant ut...

Om man köper en milkshake med jordgubbssmak så har man blandat följande för att få fram jordgubbssmaken:

10% alkohollösning, A-ionon, Amylacitat, Amylbutyrat, Amylvalerat, Anetol, Anisylformitat, Bensylacetat, Bensylisobutyrat, Cinnamyl, Cinnamylvalerat, Citronessensolja, Diacetyl, Dipropylketon, Etylacetat, Etylmylketon, Etyl-butyrat, Etylcinamat, Etylheptanoat, Etylheptylat, Etyllaktat, Etylmetylfenylglycitat, Etylnitrat, Etylpropionat, Etylvalerat, Fenetylalkohol, Heliotropin, Hydroxyfenol-2-butan, Iso-butylantranilat, Isobutylbutyrat, Isobuterat, Konjaksessensolja, Lösningsmedel, Maltol, 4-metylacetonfenon, Metyl-antranilat, Metylbensoat, Metylcinnamat, Metylheptinkarbonat, Metylnafylketon, Metylsalisylat, Mintessensolja, Neroliessensolja, Nerolin, Nerylisobutyrat,  Rosenvatten, Rometer, Smörsyra, Vanillin, Violrotssmör, Y-undekalakton.

Skrivet i bokstavsordning...





Av Malin - 18 oktober 2007 13:09

Åh vilket härligt väder det är idag!! Jag har i och för sig varit inne och städat hela dagen men nu ska jag snart hämta Eddie på dagis sen ska vi vara ute och leka!! Det är föräldrafika på dagis i dag, så då får jag fika det Eddie var med och bakade i går!

Jag har hunnit med en hel massa i dag. Dammsugit, dammat och torkat golven i nästan alla rum... Sovrummen får jag torka en annan dag! Jag är fortfarande lite förkyld och har ont i huvudet, men jag tror det går över om jag får vara ute ett tag!

Matte är och gräver idag... Hoppas att han kommer hem i tid så kanske vi hinner hälsa på någon i kväll! Eddie är ju ledig från dagis i morgon! Hoppas att finvädret håller i sig i helgen!!!

Vilmers andra tand håller på och kikar fram nu. Det är lite gnälligt ibland, men idag har han varit väldigt nöjd! Åker gåstol eller ålar runt så nöjt så mamma hinner greja sitt... Det är tur det!!

Av Malin - 17 oktober 2007 21:43

Testar igen då att berätta om min lyx kväll... Jag har badat, gjort ansiktsmask, hårinpackning och peelat hela kroppen! Nu ska jag lägga mig och läsa i min sköna säng med nya sängkläder!! Lovely!!

Läste för ett tag sen hur man ska göra när man gör hårinpackning för att det ska bli rätt och riktigt... Först shamponera för det öppnar upp hårstrået (typ) sen inpackning som vårdar och sen balsam för det stänger (typ) hårstrået... Så ska man göra!

Ovido - Quiz & Flashcards