Senaste inläggen

Av Malin - 6 augusti 2009 23:04

Det har blivit några svängar dit! Grillat fiskat och lekt!

Har plockat ihop några bilder

1 & 2 mina fina barn

3. Eddie fick en fisk som var lite läskig...

4. samlade på bryggan

5. smultron på ett strå

6. mormor stjäl en puss

7. fotografering

8. mormor Eddie & Vilmer letar svamp

9. kossorna

10. stigen till bryggan

11. någon lyckades kasta ut frisbeen i vattnet och fick hjälp av stora syster, för det gick inte så bra med håven Sara...

ANNONS
Av Malin - 2 augusti 2009 14:41

Juli månad passerade utan både ord och bilder här från mig... Fullt upp kan man kanske säga. Fullt upp med att göra så lite tråkiga saker som möjligt och så mycket roligt vi bara kan...

En hel del båda stora och små utflykter har det blivit. Kanske det kommer bilder, kanske inte.


Här är en bild från hotellvistelsen i Västerås. Utsikten från relaxen på 25:e våningen! Var där med "Världens bästa Karlssons".


Lek mat djur bastu karuseller vin bus sol prat glass öl i dagarna tre!!!

ANNONS
Av Malin - 30 juni 2009 22:10

...och det händer grejer hela tiden!! Det stora sist är väll att sommaren faktiskt har kommit!! UNDERBART!

Jag jobbar denna vecka ut sen är det SEMESTER!!

Jag har även fått bli frisk och har tagit mig ut på några löparrundor. Idag blev det ett kort pass i ganska lugnt tempo, sen körde jag lite styrka när jag kom hem. Då kom jag åter in på dom här tankarna på ett gymkort. Jag är ju så oerhört klen och dessutom så tror jag att det skulle vara bra för mina knäproblem... Hmmm, ska fundera under sommaren. Men nog lutar det åt att det blir ett kort på gymmet i Torsåker till hösten!

Av Malin - 14 juni 2009 13:40

Jag är fortfarande förkyld

Barnen har fortfarande inte fått vattkoppor

Det regnar fortfarande

Av Malin - 10 juni 2009 21:56

Förkylningen håller i sig... Halsen gör inte längre ont men snorigt och snörvligt är det!! Ska inte börja träna förrän jag är helt frisk men i och med att det gått nästan två veckor sen sist så börjar det krypa lite i kroppen!! Ställer klockan på 05.45 imorgon och känner jag inget i halsen då heller så beger jag mig ut på en härlig morgonprommis!! Det var ett tag sen nu! Vädret säger regn, men det gör inte mig så mycket. Desto härligare känns det när man kommer hem och får hoppa in i en varm dusch!


Vattkoppor härjar på förskolan. Vilmer har fått några prickar som jag inte riktigt kunnat identifiera, men jag tror att det är vanliga knottbett el dyl. Med våran otur så blir väll båda barnen däckade i vattkoppor lagom till midsommar... Men men, det tar vi då isf.


Nu ska jag hoppa ner i sängen innan klockan blir alldeles för mycket! Har ju fastnat i korsords träsket igen... Så svårt att lägga ifrån sig tidningen på kvällen...


Idag har jag dessutom varit riktigt duktig!

  • 2x35 rep. sidliggande benlyft
  • 20 rep. raka benlyft
  • STRECHAT!!
Av Malin - 8 juni 2009 15:30

Fortfarande sjuk... Har iaf. kunnat jobba idag men träna är inte att tänka på! Halsen gör ont om mornarna och i näsan är det tvär stopp!! Ska äta Rinexin igen och hoppas att det släpper, för nu är jag less på det här!

Senaste dagarna har tre barn fått vattkoppor på förskolan så jag ska ta en grundlig koll på våra idag. Får se om det är våran tur att ha "koppor" nu. Som många säger så är det ju bra att ha haft dom, men jag har varit hemma så himla mycket nu att jag tycker att det räcker!! Men men. Inte mycket man kan göra åt det...


Gjorde "rehab" övningarna igår iaf. Blir ofta att jag slarvar med dom när jag är sjuk.

  • 35 rep. sidliggande benlyft
  • 20 rep. raka benlyft

Blev ingen stretch dock så det får jag göra idag!

Av Malin - 5 juni 2009 11:10

Ett stort mål denna vår var ju att ta mig i mål på Stockholm Marathon! Det gick ju galant! Tiden var kanske inte den bästa (4:46:21) men med tanke på omständigheterna är jag riktigt nöjd! Fick känningar av min skada (löparknä) vid 25 km så efter det fick jag lov att stanna och stretcha varje km. Annars var jag pigg i benen fortfarande. Taktiken att gå ut lugnt på första varvet och sedan öka succesivt hade nog funkat ypperligt om det inte vore för knät... Var inte alls särskilt sliten i mål och dagen efter hade jag lite träningsvärk men inte alls så som jag hade förväntat mig. Var tom ut och cyklade en sväng på söndagkvällen med hunden!


Nästa mål nu är Stockholm Halvmarathon där jag har en tid från förra året (2:03:41) som jag hoppas kunna förbättra en hel del! Ska försöka dokumentera träningen lite mer här i bloggen!

Först måste jag bli frisk. Har varit hemma från jobbet igår och idag. Halsont och ont i bihålorna. Lite piggare idag dock så jag hoppas kunna träna i början på nästa vecka igen!!


Av Malin - 24 maj 2009 18:30

1. jag sprang VårRuset Tid 22:46

2. vilmer klipper gräset i sina nya tofflor

3. grävde för en eldplats i Bungsmur

4. Eddie hjälpte till

5. Vilmer var lite febrig och trött

6. sover bredvid fina pingstliljorna

7. jag vid datorn...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se