Senaste inläggen

Av Malin - 25 oktober 2008 12:05

Det är vad jag gör idag!! Vet inte riktigt vad som hände här hemma i går, men kaos är bara förnamnet...

Massa disk och juice spillt på halva köksgolvet... Sen har barnen haft chipsregn i vardagsrummet tror jag... Överallt på golvet, i soffan och ena fotöljen! Dom sa att det var Vilmer som gjort allt, vad vet jag?!? Lätt att skylla på den som inte kan försvara sig!

Disken är avklarad i alla fall, ska plocka undan alla leksaker nu så jag kan ta mig fram med dammsugaren. Sen lär jag nog moppa lite med...

Ikväll åker jag och barnen till Lisa. Magnus och Matte ska ut och bowla med jobbet, så då tar vi en tjejkväll, vi och barnen. Funderade på att ta med min vinbox och sova kvar, men det blir så krångligt med hunden. Matte tycker ju säkert att det är bra om jag kan komma och hämta honom sen också! Så får det bli, nu STÄDA!!

ANNONS
Av Malin - 24 oktober 2008 23:24

Ja, det har vi haft! Dags att gå och sova nu. Lite kvar att ta reda på i köket bara! Matte ska jaga i morgon, så han får ingen sovmorgon... Barnen somnade nyss så jag hoppas på att få sova till åtta i alla fall!!

Nån kyl och frys får vi inte än på ett tag. Dom ringde idag, mitten på november skulle dom komma... Sååå besviken. Ska kolla runt lite om vi hittar nåt annat eller om vi väntar. Jag som trodde vi skulle unna hämta dom idag, men det blev precis som det brukar bli...

Dags att sova nu!

ANNONS
Av Malin - 24 oktober 2008 10:34

Blåsig fredag är det idag! Jag ska fixa en massa här hemma så det gör inte så mycket, också hoppas jag att kylen och frysen kommer i dag!! Jag vill ha hem dom nu!!

Ikväll kommer våra Karlsson vänner hit på mat! Trevligt trevligt!! Ska gå och ta ur fläskfilen ur kylen nu på en gång innan jag glömmer bort det (igen).

Det blir Kreolsk gryta och ris, hamburagre till alla barnen också fruktsallad till efterrätt!

Av Malin - 23 oktober 2008 23:23

 -sett ett stjärnfall (såg två igår)

-utökat mina skavsår under morgon promenaden

-stressat med det sista på jobbet

-ätit våfflor med grädde och sylt

-varit på hörselkontroll

-gjort stan

-haft möte på banken ang. pensionssparande och alla mina konton (som nu är avslutade äntligen)

-hälsat på mamma & syster & bror också

-kvällshandlat på Ica Maxi

och synd men

-inte simmat med mamma och syster (får ta det en annan gång)

Av Malin - 23 oktober 2008 19:02

Visat leg på systemet och börjat pensionsspara... Samma dag!!

Av Malin - 22 oktober 2008 23:28

Ironic

Av Malin - 22 oktober 2008 21:23

Nu har vi beställt en kyl och frys!! Hon sa att dom brukar ha snabb leverans så kanske kan vi hämta dom i morgon!!! Hoppas hoppas hoppas!!!

Åh, det kommer bli så bra! Snart kan jag storhandla på riktigt...

Av Malin - 22 oktober 2008 14:41

Och här inne sitter vi...

Har så mycket att fixa med och göra idag och då är det ju typiskt att det är en riktigt fin höstdag! Skönt att höra att det blåser, blåser säkert iskallt...

Ikväll när Matte slutar ska vi äntligen åka och kolla på kyl och frys. Som det är nu har vi bara en halv kyl och en liten frys under plus en frysbox. Vi är i akut behov av framförallt en större kyl! Så här ser det ut nu... Lite för en familj på 4 personer!!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se