Alla inlägg under maj 2008

Av Malin - 23 maj 2008 14:36

Surfar hit och lite dit, hittar på både det ena och det andra och den här var ju bra!!

Av Malin - 22 maj 2008 11:18

Edguy - Paradise

Av Malin - 22 maj 2008 11:07

Igår var det vårruset i Gävle. Första gången jag var med och sprang. Gick riktigt bra faktiskt! Sprang på 24.30 och hade satt 25 minuter som mål så det var ju bra!! Tror ändå jag hade kunnat springa lite snabbare om man hade vetat hur lång det var kvar... Inte nån markering efter hela vägen hur långt man hade sprungit. Lite dåligt tycker jag. Vi var två lag anmälda så efter blev det picknik på en gräsmatta innan vi åkte hem. Trevligt var det!


Av Malin - 20 maj 2008 15:11

Vilket lurigt väder det är! Väntade med promenaden till efter lunch, tänkte att alla mörka moln skulle försvinna. Medans jag käkade började det stört regna. Sprang och drog ur datorn, telefon mm för jag hörde en åskknall... Bylasde på mig och Vilmer regnkläder, letade på regnskyddet till vagnen och ställde in mig på en promenad i regn. Innan jag hade kommit ut hade det slutat regna och innan vi kom hem från promenaden så sken solen. Svettigt blev det...

Här är dagens lunch! Fulllkornsris, kyckling och massa morötter...

Av Malin - 20 maj 2008 09:35

Har precis lämnat Eddie på dagis och fått Vilmer att sova. Ska dammsuga och fixa lite också tänkte jag ta en långpromenad innan det är dags för lunch.

Det var ju så fint väder på morgonen, men nu har det kommit in en massa mörka moln... Suck!

Har betalat räkningen på mössorna jag beställde på klädpartyt! Hoppas att dom passar. Ska det här vädret fortsätta så lär dom ju komma till andvändning en hel del redan nu i vår...

Nu är det dags för kaffe...

Av Malin - 19 maj 2008 15:37

Den här blir det! Bara pengarna som fattas... Nästa löning kanske!!

Av Malin - 19 maj 2008 11:50

Här har det fixats och grejats hela morgonen! Tvättmaskinen går för fullt, dammsugaren också plus att jag fått upp nya gardiner i sovrummet! Har bara putsat fönstren på insidan, men får göra resten när det är lite varmare ute...

På onsdag är det dags för Vårruset! Ska bli kul! Jag sprang igår kväll, 9 km. Det gick väldigt tungt tyckte jag, men ändå vart tiden 4 minuter snabbare än sist!! Hela rundan runt hörde jag göken! Har sällan Mp3n på mig numera, mycket härligare att lyssna på fåglarna!!


Nu är det dags för lunch! Har inte planerat nå, så det får bli pannkaka idag! Ska skriva matlista och handla i kväll, så det blir lite ordning!

Efter maten ska vi ta en promenix med Ozzy, sen blir vi nog ute och leker hela eftermiddagen!!

Av Malin - 17 maj 2008 23:43

Har varit hos grannarna (dvs Mattes brorsa med familj) och blivit bjudna på mat. Rökt sik och potatisgratäng... Mmmm! Super gott var det, glass till efterrätt och en massa vin! Jag har ätit på tok för mycket! Blir så ibland...

I morgon ska jag starta dagen med en morgon prommis. Hoppas jag i alla fall! Kanske kanske får jag med mig Matte också... Sen blir det en löparrunda på kvällen och ett gympass på måndag, sen vila mig i form till Vårruset!!

Nu är jag såååå trött, så det är sängen nästa som gäller... Ska läsa nyaste Allt I Hemmet och få lite inspiration. I morgon ska det fixas lite här hemma!!

Ovido - Quiz & Flashcards