Alla inlägg under september 2007

Av Malin - 24 september 2007 15:57

http://webshop.kii.se/system/search/product.asp?id=186

Tänk om jag hade haft lite pengar över...

Av Malin - 24 september 2007 14:09

Eddie är hemma från dagis idag! Han har fortfarande lite feber till och från. Trist! Ska nog försöka ta oss ut en sväng nu på eftermiddagen! Han är ju ändå pigg idag och friskluft är ju aldrig fel! Fast han äter väldigt dåligt. Idag gjorde jag blodpudding till lunch, som han älskar, men han åt knappt en skiva... Men men, man är ju inte så matglad själv heller när man är sjuk!

Igår gick jag en raskpromenad med Ozzy igen. Gick runt slingan och jag hade honom lös. Så skönt att få svänga med armarna när man går. Rätt vad det var så drog han in i skogen och började skälla älg! Jag fick lite puls! Stod kvar på vägen och väntade på honom och det dröjde inte länge innan han kom tillbaka. Dom stod ju alldeles efter vägen och var säkert lätt stötta! Jagandet får Matte hålla på med men det skulle vara kul att följa med en gång på riktigt...

Av Malin - 24 september 2007 09:18

Var tvungen att beställa kläder här ifrån igår! Dessa två tröjor blev det!

Av Malin - 23 september 2007 21:54

Den här helgen har inte varit nå vidare för Eddie. Han har haft hög feber hela lördagen, och idag har den sjunkit när han fått alvedon men så fort alvedonen slutat verka har den stigit till över 39. Tycker så synd om honom.

Här är han innan han gick och lade sig igår kväll. Jätte varm med en kall fuktig handduk på huvudet... Tuffen då...!

Av Malin - 22 september 2007 22:32

Nån vänlig själ som kan förklara för en som inte kan nånting?!? Om jag vill länka till en sida genom att man trycker på ett ord i texten, hur gör man? Eller går det inte? Som om jag vill länka till www.smhi.se genom ordet väder . Det funkar ju inte...

------------------------------------------------------------------------------------------------

Update... Det funkade ju visste... Jag lär mig!

Av Malin - 22 september 2007 09:20

I natt har det varit en tung natt! Klockan 23 vaknade Eddie och var jättevarm! Kollade febern och han hade 39,5 stackarn. Fick alvedon då men febern gick inte ner nå på hela natten. Gav alvedon en gång till efter 3 timmar utan resultat. Han frös så han skakade och yrade en massa. Han tyckte bl a. att vi skulle byta kanal på Tvn ( vi har ingen Tv i sovrummet) I morse frågade han var Tvn var som han hade tittat på... Han är lite piggare nu. Har inte lika hög feber men är jätte trött. Ligger och myser framför Tvn. Vilmer är ju också rosslig och har varit så ett tag. Hoppas att han slipper det Eddie har nu!

Idag åker mina föräldrar till Kreta... Liiite avis är man ju! Planet gick vid sju tror jag så dom är väll framme om ett tag!

Nu ska jag spana på lite kläder på www.nelly.se  Ska inte handla nå men kika, planera och drömma kan man ju...

Av Malin - 21 september 2007 21:38

Matshopping stog på schemat idag! Eddie fick vara hos farmor under tiden, han tycker inte att det är så roligt att handla... Fick med oss nästan allt vi skulle ha och inte blev det hysteriskt dyrt heller...

När vi väl var hemma igen var klockan halv fyra. Matte skulle ut i garaget och Eddie fick följa med så jag , Ozzy och Vilmer i vagnen gick på långpromenad. Gick i 1 timme och 30 minuter i riktigt bra tempo. Så skönt! Väl hemma hoppade jag in i duschen och plockade undan lite i kaoset här hemma innan Matte kom hem igen. Satte honom på att baka pizza och den blev såååå lyckad!! Hemligheten med en god pizza är bacon! Mmmmm...

Efter det har jag smuttat lite på ett glas vin och kollat på Idol. Båda barnen var vakna länge men nu sover dom sött! Ska lägga mig och slappa med Matte vid Tvn... Är så mätt!!!

Av Malin - 20 september 2007 21:21

Idag gick vi ner till åkrarna när vi gick med Ozzy efter kvällsmaten. Eddie tycker det är så kul att gå dit! Idag kom det 4 st rådjur gåendes en bit bort på åkern fast vi hade varit där en stund och busat.

Skapa flashcards